MIN FØRSTE MORSDAG

SØNDAG, 11 FEBRUAR, 2018

I dag er det morsdag, min første faktisk. Det føles veldig spesielt. Jeg har vært vant i mange år til å ordne noe ekstra til min mamma. Det har aldri vært de store tingene, men kaffe på sengen, kort og noen ganger kake. Bortsett fra den ene gangen da kaken aldri ville stekes. Var ikke så rart når jeg hadde brukt en alt for liten form, men tanken som teller, ikke sant? 

Utrolig spesiell følelse. Det er mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt. I 20 år har min mamma forsørget meg, vist meg kjærlighet og lært meg det meste.. I 20 år har hun vært der for meg når det trengtes, kjørt meg dit jeg ønsket, diskutert med meg når jeg har vært sta. Hun har tolerert utrolig mye, og jeg kunne ikke bedt om en bedre mamma. En mamma som ser med en gang du er lei deg, selvom du prøver å skjule det. En mamma som kan sitte i timesvis å snakke om man har det vanskelig. En mamma som har lært meg så utrolig mye. En mamma som har vist meg hva familie betyr. En mamma som gjør alt for deg uansett hva. 

Etter å ha fått en sønn kan jeg forstå bedre disse følelsene som kommer med det å være mamma. Følelsene til sitt barn er helt utrolig. Det er trossalt et barn man har bært på i 9 måneder, elsket så høyt at det gjør vondt. En ting skal være sikkert, jeg har lært av den beste!! 

FOR EN SLIK MAMMA VIL JEG VÆRE. En slik mamma skal jeg være. For det er slik jeg er oppdratt og det har jeg tenkt å videreføre til mine barn.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg