hits

HVA ER EN FIN RUMPE FOR DERE CUBUS?

  • 14.03.2018 kl. 11:51

Ja du leste riktig. Nå kan du få større rompe på null komma niks. Hva er en fin rumpe for dere i Cubus? Er min bra nok, eller vil dere anbefale meg en truse med innlegg. Ingen operasjoner eller inngrep. Nå har Cubus kommet med truser med innlegg. Hvor flott er ikke det? Om du ikke får den rompen du ønsker i den stramme kjolen. Kjøp deg en truse med innlegg!! Nrk debatten handlet om at influencere, bloggere skapte kroppspress. Der det slås så hardt ned at det ikke ønskes at bloggere tar bilde av middagstallerkenen. Det argumenteres for og i mot, og det slenges kommentarer som oppfattes som mobbing om bloggere som ikke en gang er til stedet under debatten.

Presset er stort, det vet vi alle, men det føles som at det meste av ansvaret blir lagt på bloggere. Mens vi i ettertid ser den enorme responsen etter debatten, der flere ble sjokkert over valg av ordbruk hos enkelte. Hvor stort ansvar som skal legges på 18, 20 åringer, mens de som oppsøker å skal promotere disse produktene og lignende er ikke så nøye. Her sitter det å diskuteres, mens Cubus har laget truser med innlegg. Hvor er det viktig å sette fokuset? På bloggere som selv lever i et samfunn der de blir påvirket, eller store bransjer som tjener millioner på usikre jenter? Bloggere som har valgt å operere seg er selv usikre, de får hele tiden påpekt hva som kan forbedres, og det blir aldri godt nok uansett hva de gjør. De er selv ungdommer som prøver å overleve i dette samfunnet, det er bare enda vanskeligere når man hver dag får påpekt sine feil og mangler. 

Jeg syntes vi heller skal fokusere på at Cubus som er en stor bedrift men utallige butikker har valgt å gå til det steget med å selge truser med innlegg. I butikken går det alt fra 5 åringer med foreldrene til eldre damer. Det er en mye større målgruppe Cubus har enn hva du finner på en blogg. 

Presseansvarlig i Cubus, Julie Bragli Eckhardt, sier til Side2 at de har tatt inn produktet i deres sortiment etter flere ønsker og henvendelser fra kunder.

-  Fokuset på en rundere og større bakdel har eksistert en stund, og flere ønsker å fylle litt mer ut under kjoler og bukser. Vi ser at etterspørselen øker opp mot de typiske festsesongene, sier Julie.

Her er svaret på hvorfor Cubus har valgt å ta inn disse trusene i sin butikk. Flere ønsker å fylle litt mer ut, men hva skjer når du ikke bruker denne trusen? Den ene dagen har du en stor bakdel, den andre dagen er den ikke slik. Hva skjer når du tar denne trusen av deg. Skal du resten av livet ditt prøve å skjule denne trusen, for det tror jeg blir en utfordring. 

Hva skjer når du får med deg noen hjem fra byen eller hva det måtte være? Hva gjør du da? Det er rett og slett for dumt at det skal lages truser med innlegg. Lenge har det vært bh med innlegg, nå er det truser. Hva er det neste? T skjorter med innebygd six pack? Good luck med å kle den av.

 

20 Kommentarer

Nina cecilie

14.03.2018 kl. 15:57
Fint innlegg;)

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 17:31
Nina cecilie: tusen takk :D

caitlin

14.03.2018 kl. 16:10
Ser ingen forskjell av å bruke den, så bortkastet penger, egentlig

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 17:31
caitlin: jaa ikke sant

Lizbeth Osnes

14.03.2018 kl. 16:24
Digger deg! Du har jo så rett. Jeg blir så irritert av slagstriks av klær som "gir deg penere kropp". Altså... Da ligger fokuset på feil plass, for å si det mildt. Klær skal komplimentere de sidene av oss VI ønsker å fremheve, helt enkelt. Men, ikke uten at du ser ut som en annen ;-)

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 17:31
Lizbeth Osnes: så utrolig koselig <3 jaa ikke sant

Helena Westergren

14.03.2018 kl. 16:33
veldig bra skrevet!!

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 17:31
Helena Westergren: tusen takk <3

Ida

14.03.2018 kl. 17:44
Bra skrevet, men nå er da ikke Cubus første kjede som har begynt å selge dette. Det er mange nettbutikker som selger såkalte "butlifters". Og er det så galt å ta inn noe i en butikk om det er etterspørsel etter det? Hvorfor kritiseres ikke brystholdere med push-up? Er det for det har eksistert i mange år?

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 18:23
Ida: Fult klar over at Cubus ikke er den første kjeden, men jeg snakket ikke om nettbutikker da jeg skrev at cubus hadde en stor målgruppe, da barn går på denne butikken. Om det er galt kan ikke jeg sitte å si, poenget var at fokuset var på bloggerne og ikke de store butikk kjedene og bransjene som tjener på dette.

Bh med innlegg har vært i mange år, det er nå jeg snakker om, for denne utviklingen og kroppspresset blir bare værre og værre, var det jeg skulle ha frem!

Linn

14.03.2018 kl. 17:44
Velkommen etter.

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 18:24
Linn: Jo takk, tok dette opp som en sammenheng med nrk debatten, og den var ikke for mange dager siden.

Lisabeth

14.03.2018 kl. 17:53
Du treffer virkelig spikeren på hodet i dette innlegget! Helt enig med deg, det hjelper ikke å gå bloggerne til livs i denne debatten. Vi må huske at de store selskapene som tjener penger på ungdommers usikkerhet har klart å promotere produktene sine lenge før blogging og influencere ble en ting, og at bloggerne selv er et offer for denne kyniske industrien.

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 18:18
Lisabeth: Helt riktig :D Bra flere ser at det er viktigere ting å fokusere på, og at vi alle er ungdommer som prøver å overleve i dette samfunnet <3

14.03.2018 kl. 19:13
Utrolig bra skrevet ! Jeg synes du er utrolig flink til å skrive ! <3

Ha en fin kveld <3

Alexandra Dagfinrud

14.03.2018 kl. 19:15
Anonym: tusen takk, det betyr kjempe mye. Du får ha en fin kveld du også!

Iselin Renée

15.03.2018 kl. 12:20
Veldig fint skrevet! Dumt man ikke kan få være fornøyd med den kroppen man har, enten det er mye eller lite former :)

Alexandra Dagfinrud

15.03.2018 kl. 21:22
Iselin Renée: tusen takk, ja det er synd <3

15.03.2018 kl. 22:03
Synes det er bra skrevet, men ja finnes mange usikre jenter. Du ser på sosiale medier jenter med store pupper og rompe. Vist vi tenke det litt sånn at det er mange jenter som er så usikre er ikke alltid pågrunn av sosiale medier men altså mobbing. Ingen av de tingene jeg nevnte vil forsvinne.

Og alle har nå de misliker med seg selv, jeg ser virkelig ikke nå negativt med bruk av innlegg, er jo bedre enn å gå under kniven og angre til senere tid. Kropppress vil alltid være der og folk gjør som oftes nå med det, sunt er det heller ikke men den vil nok ikke forsvinn.

Og ja cubus tjener på usikre jenter, men enkelte hjelper vel Cubus også ved sunnere kosthold og trening. Ikke minst unngå å sette andre under kniven.

Synes sånne blogg innlegger burde se på både positive og negative sider.

Alexandra Dagfinrud

15.03.2018 kl. 22:16
Anonym: Er ingenting galt med innlegg. Alle må få gjøre hva de vil. Bh med innlegg har vært i mange år, men blir bare litt skremt av denne utviklingen, og prøvde mest å formidle at jeg ikke helt forstår hvorfor det store fokuset er på bloggerne, når det er tusen andre ting kunne vært tatt tak i, om du skjønner hva jeg mener.

Skriv en ny kommentar

Alexandra Dagfinrud

Jeg er en 20 år gammel jente fra Lofoten. Bor sammen med min samboer og vårt felles barn.

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no