hits

1 ÅR SIDEN JEG OPPDAGET GRAVIDITETEN I UKE 26

  • 25.02.2018 kl. 13:07

Tenk dere for 1 år siden denne måneden fant vi ut at vi skulle bli foreldre. Husker enda den følelsen når graviditetstesten viste «gravid» Jeg ble med en gang redd, redd for å skulle gå igjennom en fødsel, redd for fordommene som følger med å være gravid i ung alder osv, men etter en liten stund ble jeg glad. 

Glad for at jeg hadde muligheten til å bli gravid. Alltid vært redd for at jeg ikke kunne blitt det av en eller annen grunn. Det var mange følelser i sving. Noen dager var enklere enn andre. Jeg slet mye med selvtilliten min og var langt nede. Men nå i ettertid skjønner jeg at det hadde en sammenheng med hva kroppen gikk igjennom og alle følelsene som «kicket» inn. 

Å se magen vokse, forstå at det er et barn du bærer på som utvikler seg, sparker og slår. Det er en ubeskrivelig følelse som ingen kan forstå om de ikke går igjennom det selv. For å bære et barn og hvordan det føles er ikke mulig å beskrive med riktige ord. 

Å oppdage graviditeten i uke 26 trodde jeg ikke jeg skulle oppleve. Nå er det 1 år siden og Emilian blir 9 måneder!! Tiden går alt for fort. Mye kan skje på noen år, hadde aldri sett for meg sitte med et barn i en alder av 20. Nå mens jeg sitter i sofaen og ser på Emilian krype rundt og leke kunne jeg ikke sett for meg en annen hverdag.

4 Kommentarer

matsvart

25.02.2018 kl. 13:57
Du virker som en utrolig god mor! Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å bli mor i så ung alder. Og, ja, det er sprøtt hvor fort tiden går😊

Alexandra Dagfinrud

25.02.2018 kl. 13:57
matsvart: Ååh tusen takk, det varmer utrolig mye <3 Ha en kjempe fin dag!

nicki

27.02.2018 kl. 14:26
du er en fantastisk menneske å live går i bølger du vil klare deg gjennom alt med ditt barn hajjer på deg å ungen din

Alexandra Dagfinrud

27.02.2018 kl. 14:37
nicki: tusen hjertelig takk for fine ord :D ha en super dag!

Skriv en ny kommentar

Alexandra Dagfinrud

Jeg er en 20 år gammel jente fra Lofoten. Bor sammen med min samboer og vårt felles barn.

Søk i bloggen

Kategorier

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no